Thursday, December 5, 2019

Tuule CUPilt esikoht

Neljapäeval, 5. detsembril toimus Kuressaares tüdrukute jalgpalliturniir 3.-6. kl tütarlastele. Üle Saaremaa tuli kokku vaid 4 võistkonda.
See meid ei morjendanud ja tagasi tulime esikohaga.
Esimeses mängus läksime kokku Kuressaare Gümnaasiumiga. Kuna seal koolis käib mitu tüdrukut ka FC Kuressaare trennis, siis teadsime, et tuleb raske mäng. Õnneks suutsime ees oma olukorrad ära realiseerida ning lõpptulemuseja 3:0 võit. Väravad: 2x Eva, Emma.
Teises mängus kohtusime Kahtla tüdrukutega, kes oma suurusega valmistasid meile peavalu. Õnneks suutsime kuidagi kaks väravat ära lüüa ning siitki võit: 2:0 (Kätrin ja Emma).
Viimases alagrupimängus vastaseks olnud Lümanda suutis meid kõige rohkem üllatada ning saime minimaalse võidu. Võiduvärava lõi Melissa, olles õiges kohas esimesena. Võiduks 1:0.
Nüüd läksime kokku poolfinaalis uuesti KG võistkonnaga, kellele näidati koht kätte ja 4:0 oli vile kõlades. Väravad: 3x Eva, Marleen.
Finaalmängus Kahtlaga läks vaja aga penalteid, kui normaalaja jooksul ei suudetud oma võimalusi realiseerida.
Meele väravas- Eva Ja Alexandra lõid kindlalt sisse ning esikoht meie. Väga magus ja põnev lõpp!

Maikuus toimub finaaletapp, kus jagatakse medalid ja karikad. Seniks saame aga harjutada ja oma nõrkused muuta tugevusteks.

Mängisime koosseisus: Meele Kelder (vv), Alexandra Hints (vv), Eva Kätliin Leidas (K), Erika Viil, Marleen Suurna, Melissa Rei, Kätrin Kuuder, Emma Liisi Leidas.


Tuule CUP Orissaare võistkond

No comments:

Post a Comment