Wednesday, June 5, 2019

Kevadist spordipäeva saatis kuum päike ja head tulemused

Nagu tavaks saanud, siis õppeaastal toimub kaks spordipäeva: sügisene ja kevadine. Sel aastal läks aga nii, et kevadine spordipäev oli nagu päris suvine kohe...ja väga kuum. Sellegi poolest olid õpilased väga tublid ning pidasid raske päeva vastu.
Päev algas peale esimest tundi kogu koolipere kogunemisega (va 9 ja 12. kl). Päevakava seletatud, tegid vahvad 2. klassi õpilased meile soojenduse. Aitäh! Alustati pendelteatejooksudega: 1.-4. klasside põhjal tehti 5 segavõistkonda ning kõik õpilased said omavahel mõõtu võtta. Aega kirja ei pandud ja kohti ei selgitatud, see ei vähendanud aga jooksurõõmu. 5.-11. klassidega samamoodi: segavõistkonnad ja anti aga jaladele valu. Kõik osalejad jooksid väga tublisti- alla ei andnud keegi!
Siis läks iga grupp oma ala juurde ja päeva vältel toimetati 8 erineva ala juures. End tuli panna proovile nii kergejõustikualade ning muidu toredate alade juures. Kavas olid: 60 m jooks, kaugushüpe, pallivise, klotsijooks, teatejooks, vormelirada ja lauatennis. Eriti suur tänu Janek Reinaru`le, kes oli nõus tutvustama lauatennist meie lastele. Nüüdsest on võimalik kõigil õpilaste mängida vahetundides seda toredat mängu!
Algklasside läksid peale lõunapausi oma tegemiste juurde, suuremad aga jätkasid päeva. 

Suur aitäh kohtunikele, kes pidasid selle kuuma päeva lõpuni vastu. Tänu teile said lapsed üldse osaleda. 







                                                            Pildite autor: Mare Noot

No comments:

Post a Comment