Monday, May 13, 2019

Hõbedased jalgpallipoisid-ja tüdrukud naasesid Lümandast

13. mail toimusid Lümandas traditsioonilised jalgpallivõistlused Saare maakonna 6.-9. klassi poistele ja tüdrukutele.

Tüdrukute võistkondi oli kokku tulnud vaid 3: Lümanda, KG ja Orissaare. Kõik mängisid kõigiga läbi 2 x 15 minutit, väljakul 6 mängijat (sh väravavaht).

Esimeses mängus läksime kohe kokku tugeva Lümandaga, keda teame juba Tuule CUPi turniirilt. Kui nädal tagasi kaotasime üsna suurelt, siis seekord vaid 0:2. Tekitasime ka vastaste värava all ohtlikke olukordi, paraku jäi kõik realiseerimise taha.

Kuressaare Gümnaasiumi vastu viis meid võidule taktikaline otsus viia Lissel Lee ründesse, kus ta ka oma võimalused ära lõi. Tasuks 2:0 võit. Omavahelise mängu Lümanda vs KG võitis esimene seisuga 4:2 ning meile seega tubli 2. koht!

Poistel oli võistkondi juba rohkem- lausa 6.

Esimene vastane- Muhu- võideti 2:0. Lümanda vastu löödi mängu viimasel minutil võiduvärav, tasuks 1:0 võit. Salme vastu lõigati endale näppu, kui mingi vastast alahindama ning selles mängus väravaid ei löödud. Mustjalale löödi 5 väravat ning turniiri noorim osaleja sai meie puuriluku ka lahti muugitud. Enne viimast otsustavat mängu oli OG-l 10 ja samuti SÜGil 10 punkti. Omavaheline mäng otsustas, kellele kuulub esikoht. Alustasime üsna vägevalt, luues mitmeid ohtikke olukordi, paraku sisse ei läinud ükski. Hoopis SÜG oli see, kes võiduvärava lõi. Teisel poolajal andis tunda väsimus ja vastaste kogemused ning paraku me väravaid ei löönudki. Turniir läks väga hästi ja kokkuvõttes poistele 2. koht!

Võistkonda kuulusid: David Trei, Cristo Hartõkainen, Kristofer Kollo, Gregor A. Amelkin, Eke Rüütel, Joonatan Johanson, Riko Robi Tamtik, Tormi Joonatan Metsla ja Karl-Eerik Holm.

Tüdrukud: Riin Kostikov, Lissel Lee Tamtik, Hedina Madisson, Nora Mahlak, Anette Ige, Saskja Lember, Mirabel Kaarna, Karoli Koska.














No comments:

Post a Comment