Thursday, March 21, 2019

Rimi jalgpalli osavusfestivalilt esikohad

19. märtsil toimus Kuressaares Saaremaa osavusfestival, kus õpilased pidid kahes vanusegrupis (1.-3.kl ja 4.-5. kl) läbima kolm erinevat harjutust: slaalomrada, täpsuslöök ja kombineeritud harjutus.
Meie kooli esindasid kaks võistkonda nooremas vanusegrupis ning üks võistkond vanemas vanusegrupis. Ühes võistkonnas on 6 võistlejat, neist vähemalt 2 peavad olema tüdrukud.

1.-3. klassi võistkonda kuulusid JK Saarepiiga väikesed jalgpallurid. Kõik kuus tüdrukut näitasid oma oskusi ning kokkuvõttes ka võitsid! Koosseis: Meele Kelder, Eva Kätliin Leidas, Erika Viil, Melissa Rei, Kätrin Kuuder, Saara Põld. Ühtlasi on nad seni ainukesed vaid tütarlastest koosnev võitja võistkond.

Teine võistkond koosnes neljast poisist ja kahest tublist tüdrukust, kes napilt ühe punktiga said 3. koha! Koosseis: Grete Kundikov, Emma Liisi Leidas, Oskar Joosep Metsla, Mattias Rasmus Noot, Chris-Ander Pihlak, Martti suurna.

Vanemas vanusegrupis sai OG võistkond samuti esikoha! Võttes kaks alavõitu ja kombineeritud teatevõistluses kolmas koht. Koosseis: Elisabeth Ige, Alexandra Hints, Marleen Suurna, Madis Mägi, Ilmar Vidres Kütt ja Renet Ligi. Samuti on võistkonnal õigus esindada maaakonda 4. aprilli lõppvõistlusel Tallinnas.

UUDIS SIIT






No comments:

Post a Comment